0

Камін. Тепло та затишок у вашому будинку

Камін. Тепло та затишок у вашому будинку

У житті є багато головних речей одна з них це затишок в будинку. Створювати затишок можна з кожного, але людину завжди приваблював вогонь. Це дивовижне видовище, на яке можна дивитися годинами. Найперше чого досягла людина і, що полегшило її життя, це був - Вогонь. Тріск дров та язики полум'я завжди були символами затишку. Раніше камін був майже в кожному будинку, люди обігрівали за допомогою приміщення, готували їжу, просто збиралися обговорити щось. Проходить час змінюються умови побуту, але завжди хочеться посидіти будь-якої пори року, будь-якої погоди біля вогнища.

Для квартир оптимальний варіант - електричний камін .
У будь-якому будинку камін завжди є центром уваги, дизайнери починають створювати інтер'єр, починаючи від розміщення у приміщенні каміна. Електрокаміни в залежності від інтер'єру можуть бути абсолютно різними:
Острівні.
Пристінні.
Кутові.
Двосторонні.
Підвісні.
Переносні.
Вбудовані.

Електрокаміни - поєднання електричного обігрівача та декоративного освітлювача, що імітує живий вогонь. Тут абсолютно не потрібно труби або сміття від дров, що згоряються.
Електрокаміни можуть бути з камінними полицями, декоративними колонами, але всі вони мають загальний стандартний пристрій. Осередок – це місце для топки, а портал – це зовнішнє декоративні панелі.

Більшість електрокамінів працює у двох режимах: обігрів приміщення (своєрідний обігрівач) і як декор в інтер'єрі. Також у багатьох камінів існує функція ароматичного додавання запаху диму. У багатьох камінах підтримується функція дистанційного керування, за допомогою якого можна регулювати обігрів та керувати зовнішнім функціоналом каміна.
Електрокамін Dimplex Lydon Brass - це камін, який прикрасить ваш інтер'єр, додасть затишок та тепло вашому будинку.

Якщо у вашому інтер'єрі є дерево, камінь, гіпсокартон, то Dimplex Lydon відмінно доповнить декор вашої квартири. Він поміститься в будь-якому куточку, адже його розміри не більші 520 х 630 х 170 мм.
Споживання електроенергії 2 кВт. Потужність обігріву досягає 1800Вт. Колір зовнішньої панелі під золото, але тут його в міру немає ніякого пафосу. Він елегантний завдяки своєму дизайну грат із зубцями тільки підкреслює його імпозантність. Електрокамін дуже тихо працює, немає жодного шуму. Швидкість повітряного потоку електрокаміна невелика, тому тепло рівномірно розподіляється знизу доверху. Він може працювати тільки для декору.

В експлуатації він дуже простий і не вибагливий, потрібно просто включити в електромережу. Дистанційного управління немає, але від цього камін не втрачає своєї простоти в управлінні. Імітація обгорілих дров, які охоплені полум'ям, надають каміну ефекту реалістичності вогнища. Полум'я так само змінює свої форми, що нагадує справжній вогонь, який можна побачити в природних умовах. Електрокамін Dimplex Lydon Brass допоможе вам створити унікальну атмосферу відпочинку, дозволить розслабитися і уникнути повсякденних турбот.

Коментарі

Залишилися запитання?

Ми Вас проконсультуємо прямо зараз