0

Види сайдингу та ціни

Види сайдингу та ціни

Сьогодні обшивка будівель із використанням сайдингу є дуже популярною. Даний матеріал активно застосовується при зведенні різноманітних будівель, а також реставрації вже існуючих. Безліч офісів, торгових центрів та котеджів, для облицювання яких був обраний сайдинг, виглядають стильно та сучасно. Проте річ не лише в естетичності. Вибір на його користь пояснюється надійністю та міцністю. Бажаючи здійснити придбання, покупець цікавиться питанням вартості. Обговоримо важливу інформацію докладніше.


Що являє собою




Сайдинг застосовується в процесі облицювання будівель і виглядає як досить тонкі панелі зі спеціальною системою кріплення у вигляді замка. Довжина та ширина смуг можуть бути різними. Товщина зазвичай дорівнює не більше 1 см. Характерні злами вздовж поверхні профілю надають зовнішньому вигляду тієї самої естетичність, яку високо цінують покупці.

У ході виробництва сайдинг зазнає фарбування або нанесення спеціального покриття. Це допомагає як надати привабливість поверхні, а й служить захистом від усіх можливих негативних зовнішніх факторов факторов.

Головні особливості


  • відмінна стійкість до розвитку корозійних процесів;
  • збереження кращих експлуатаційних властивостей навіть за впливу атмосферних опадів;
  • не страшні ушкодження механічного типу;
  • спокійно переносить різкі перепади температурних показників, і навіть рівня вологості;
  • не вимагає надто складного догляду, його можна легко підтримувати у чистоті;
  • монтаж дуже простий, з ним точно впорається навіть новачок, що раніше не виконував подібні роботи;
  • гарантується тривалий термін служби без втрати первісних якостей.

Вивчивши цей список, можна сміливо заявити, що сайдинг заслуговує на ту популярність, яку має. Що ж до рівня цін, слід розпочати з більш бюджетних типів матеріалу.

Вініловий





Цей різновид є ПВХ-панелі не більше 5 мм завтовшки. Допускається використання і при зведенні нових будівель, і для облицювання вже збудованих. Поверхня панелей буває не тільки рельєфною, а й ідеально гладкою. Великий вибір доступних кольорів дозволяє придбати саме такий вініловий сайдинг, який повністю відповідає вашим вимогам та побажанням. Фактури також варіюються.

Навіть за впливу найвищих і найнижчих температурних показників не страшні деформація, поява тріщин, розвиток гнильних процесів. Горіння також не становить жодної небезпеки, адже при впливі вогню його подальше поширення неможливе. Відбуваються лише втрата форми, плавлення.

Щодо ціни, то вона залежить від кольору матеріалу. Світлі відтінки представлені за нижчою вартістю. У цілому ж вибір на користь вінілового сайдингу є досить бюджетною витівкою, що дозволяє непогано заощадити кошти.

Металосайдинг

Виготовляється у вигляді панелей із металу. Їхня товщина дорівнює близько 1 см. Кріплення відбувається за рахунок наявності спеціальних елементів прихованого типу. У процесі виготовлення використовується сталь чи алюміній. У першому випадку обов'язковим є нанесення шару цинку для посилення захисних властивостей, а також обробка спеціальними полімерними речовинами. Це надає готовим виробам відмінний зовнішній вигляд, сприяє зупинці розвитку корозії, запобігає негативному впливу різних факторів навколишнього середовища.

У порівнянні з вініловим сайдингом цей різновид має високу пожежостійкість, відрізняється особливою міцністю. Крім того, вона абсолютно нешкідлива з екологічного погляду.

Однак вартість металосайдингу дещо вища, що обов'язково слід враховувати у процесі вибору. Особливо помітна різниця в ціні при покупці матеріалу із металу. Сталева варіація коштує дешевше.

Фіброцементний

Такий тип сайдингу відрізняється високою ціною. Він має дуже естетичний вигляд. Фактура чітко нагадує натуральний камінь чи дерево. Крім цементного розчину, який є основою матеріалу, до складу включено:

  • волокно целюлози;
  • пісок;
  • різні мінеральні добавки.

Використання фіброцементу – запорука відмінної тепло- та звукоізоляції. Цей вид сайдингу повністю вогнестійкий. Він не несе жодної небезпеки для здоров'я людини. Однак його особливістю є досить велика вага.

Для того, щоб монтаж був зроблений правильно, важливо скористатися за допомогою досвідчених фахівців, які зможуть підготувати міцну та надійну основу. Заощадити на придбанні, як уже було сказано вище, не вдасться.

Дерев'яний



Екологічний сайдинг із дерева виглядає дуже витончено та красиво. Він добре пропускає повітря, забезпечуючи підтримання хорошого мікроклімату в будинку. Однак, ґрунтуючись на властивостях експлуатації, слід зазначити, що все не таке ідеальне. З'являється необхідність періодичного захисту від зовнішніх впливів шляхом нанесення спеціальних покриттів.

Не можна ігнорувати і високу пожежну небезпеку, а також низькі вологовідштовхувальні властивості. Крім того, загальна вартість монтажу вище, ніж у інших типів.

Вивчіть особливості конструкції будівлі, облицювання якої плануєте зробити, порадьтеся з досвідченою будівельною бригадою, а також уважно поставтеся до виділеного бюджету. У цьому випадку прийняття найбільш правильного рішення не забариться.

Купівля якісної продукції


Де можна побачити каталог товарів, що цікавлять? Інтернет-магазин “Bena” пропонує великий вибір сайдингу і не лише за найкращими ринковими цінами. Відвідавши його сайт, ви будете приємно здивовані тим, що тут можна придбати безліч будівельних матеріалів та необхідних інструментів від надійних виробників.

Інтернет магазин будматеріалів Bena має власну службу доставки , яка оперативно розвозить замовлення покупцям. Не турбуйтеся про рівень якості продукції. Тут про це дбають завжди. Перед тим, як надіслати замовлення, надсилання обов'язково проходить належну перевірку.

Якщо вам потрібна грамотна консультаційна допомога, ввічливі менеджери дадуть відповідь на будь-які питання. Вони працюють так, щоб ви залишилися задоволені придбанням, інакше.

Система знижок дозволяє заощаджувати, отримуючи найкращі товари. Щодня все більше нових покупців зупиняє вибір саме на цьому інтернет-магазині, а Bena робить все можливе, щоб вони стали постійними.

Коментарі

Залишилися запитання?

Ми Вас проконсультуємо прямо зараз