0

Модні тенденції в оформленні стін 2020

Модні тенденції в оформленні стін 2020

Саме стіни притягують погляд людини, як тільки вона входить до будь-якої кімнати. Сучасні варіанти обробки дозволяють надати інтер'єру неповторну особливість. Далі розглянемо, які види оформлення повністю відповідають останнім тенденціям моди.


Ключові відомості


Перш ніж перейти безпосередньо до ідей, слід зазначити деякі нюанси. При покупці матеріалу необхідно розуміти, що до його якості висуваються певні вимоги. Перше – повна безпека здоров'я всіх членів сім'ї. Зміст будь-яких токсичних речовин виключається. Не варто купувати подібну продукцію для жодної з кімнат житлового будинку.

Якщо у квартирі живуть люди, які страждають від алергічних захворювань, до вибору варто підійти з особливою обережністю. Важливо уважно вивчити склад конкретного продукту і з'ясувати, чи він містить у собі сильні алергени.

Необхідно завжди звертати увагу на особливості експлуатації та характеристики тієї чи іншої продукції. Крім суто естетичного боку питання, існують ще й такі критерії, як догляд та стійкість до впливу високих температурних показників, підвищеної кількості вологи.

Модні тенденції – це чудово. Однак важливо розуміти, що орієнтир тільки на них є не зовсім правильним рішенням. При виборі типу обробки потрібно враховувати те, які меблі вже встановлені та монтаж яких компонентів заплановано. Дизайнерська ідея потребує комплексного підходу. Абсолютно всі деталі та дрібниці однаково цінні.

Шпалери

Шпалери не здають лідерських позицій і в 2020 році. Даний варіант оформлення користується величезною популярністю вже дуже давно і не збирається покидати список модних тенденцій. Це пояснюється кількома факторами:


  1. Доступна ціна. Зрозуміло, існують дорожчі варіанти, але серед бюджетних рішень можна знайти безліч цікавих ідей.
  2. Великий асортимент кольорів, відтінків, візерунків, фактур. Кожен бажаючий легко обере те, що йому до душі та по кишені одночасно. Найсміливіші дизайнерські ідеї будуть гарантовано втілені у життя.
  3. Простий спосіб обробки, що не потребує наявності величезної кількості інструментів, що використовуються при монтажі.
  4. З поклейкою під силу впоратися навіть новачкові. Не обов'язково мати великий досвід роботи у сфері будівництва та ремонту.

Що стосується типів шпалер, модних у 2020 році, окремо можна виділити фотошпалери. Цей різновид дозволяє підкреслити загальний стиль кімнати. Це не просто оздоблювальний матеріал, а й повноцінна прикраса. Можна підібрати різні варіанти картинок будь-якої тематичної спрямованості, орієнтуючись на дизайн інтер'єру і власне почуття смаку. Спальня, дитяча, вітальня - стильні шпалери чудово прикрасять будь-яку з цих кімнат.

Фарбування


Цей тип обробки також актуальний. Однак слід розуміти, що для успішного втілення мети та досягнення максимально якісного результату необхідно уважно підійти до підготовки стін. Фарба добре лягає тільки на рівні поверхні. Якщо передбачити цей момент, ви отримаєте чудовий варіант обробки, модний у 2020 році.



Розглянемо докладніше типи фарб, що використовуються сьогодні

  1. Олійні. Відрізняються надійністю та довговічністю. Покриття, створене за допомогою масляної фарби, дуже міцне і спокійно переносить перепади температурних величин і рівня вологості. Але треба врахувати, що висихання не дуже швидко.
  2. Водоемульсійні. Гарні кольори та відтінки створюються шляхом додавання до розчину певних типів пігментів. Витрата характеризується економічністю. У ході роботи не поширюється надто різкий запах, що також плюс.
  3. Алкідні. Естетичний зовнішній вигляд готового покриття безперечно притягує погляд. Поверхня може бути матова чи глянсова. Примітно, що фарба алкіду анітрохи не боїться впливу ультрафіолетових променів.
  4. Силікатні. Відмінне рішення для ванних та кухонь у 2020 році. Силікатну фарбу можна вільно мити. Їй не страшні: пара, підвищена вологість. Готове покриття надійне та міцне.

Як бачимо, варіантів багато. Залишиться тільки вибрати найкращий.

Зображення за запитом "Модні тенденції в оформленні стін 2020"

Декоративна штукатурка


Даний тип матеріалу виглядає стильно та сучасно. Проте краще, щоб оздоблювальні роботи велися майстрами. У цьому випадку результат буде максимально якісним та візуально привабливим.

Рельєфна штукатурка наноситься у різний спосіб. Від цього залежить остаточний вигляд малюнка. Умілі руки фахівця зроблять стіни справжнім витвором мистецтва. Венеціанська штукатурка завжди наноситься кількома шарами. Підсумковий результат: гарна поверхня, що чітко нагадує благородний натуральний мармур.

Плитка


Серед модних тенденцій 2020 року також представлено покриття стін плиткою. Глянцеві та матові варіації дозволяють чудово виділити стильний дизайн приміщення. Допускається вільне використання у ванній або кухні. Плитка чудово відштовхує бруд. Гарантується простота у догляді. Достаток колірних рішень і малюнків допомагає легко визначитися з вибором.

Ще один стильний та сучасний матеріал – керамограніт. Його використання гарантує отримання надзвичайно міцної поверхні. Це специфікою обробки під час виробництва. Приваблива фактура керамограніту виглядає незвичайно та ефектно.

Дерево та камінь

Цього року деревина також у моді . Стіни, обшиті натуральним деревом, є досить дорогим дизайнерським рішенням. Однак у їхній естетичності сумніватися не варто. Спеціальні засоби допомагають запобігти розмноженню комах усередині покриття та забезпечити повноцінну пожежну безпеку.

Декоративний камінь чудово впишеться в інтер'єр просторої квартири чи великого будинку. Існують варіації натурального та штучного походження. Переваги вибору на користь каменю полягають у чудових якісних характеристиках з одного боку, а з іншого – можливості вибору для інтер'єрів найрізноманітніших стильових спрямованостей.

Де здійснити покупку


Чи вже вивчили основні тенденції? Значить настав час дізнатися, де краще зробити відповідальну покупку. Інтернет-магазин "Bena" пропонує великий асортимент товарів у зручному каталозі, який можна переглянути на сайті. Тут ви знайдете все, що потрібно для стильного оздоблення стін і не тільки.

Інтернет-магазин гарантує:

  • швидке відправлення замовлення за допомогою власної служби;
  • максимально оперативну доставку;
  • грамотну консультаційну допомогу з питань, що цікавлять;
  • найкращі ціни на ринку;
  • вигідні знижки.


Завітайте на сайт "Bena", не сумніваючись здійсніть перше замовлення продукції. Перед відправкою посилку обов'язково ретельно перевіряють, щоб ви залишилися задоволені придбанням. У мережі магазинів "Bena" завжди дбають про високу якість товарів, дозволяючи кожному покупцеві отримати найкраще за найдоступнішими цінами.


Коментарі

Залишилися запитання?

Ми Вас проконсультуємо прямо зараз