0

Економ ремонт своїми руками

Економ ремонт своїми руками

Без періодичного проведення ремонтних робіт у квартирі чи будинку не обійтися. Багато хто міркує над тим, чи можна зробити це самостійно, не запрошуючи бригаду фахівців. Велику роль грає обсяг бюджету, масштаб майбутніх робіт, бажаний результат. Навіть якщо ви дещо обмежені в засобах, все можливе, при ретельному плануванні. Далі обговоримо, як зробити ремонт самостійно недорого.


Що потрібно обов'язково враховувати тим, хто планує робити ремонт самотужки



Для початку торкнемося кілька важливих аспектів. Перший – час. При бажанні здійснити економ-план з ремонту житла необхідно розуміти, що це навряд чи вийде, якщо ви банально не маєте достатньої кількості вільного часу.


Ситуація посилюється ще й тим, що людина, яка вирішила діяти таким чином, не має великого досвіду у сфері будівельно-оздоблювальних робіт. Проігнорувавши ці нюанси, не варто дивуватися, якщо ремонт затягнеться на довгі місяці. Надмірний поспіх також сильно впливає на підсумковий результат. Найчастіше вона відбивається у ньому негативним чином.

Бажаючи заощадити кошти, потрібно адекватно оцінювати ситуацію в будинку або квартирі. Якщо ви бачите, що чорновий стан стін, підлог, стелі далеко від ідеалу, не варто вважати, що придбання недорогих будівельних матеріалів врятує ситуацію. Ви лише витратите зайвий час та гроші, а результат залишиться не дуже добрим.

Ціни будівельних матеріалів потребують ретельного вивчення. Важливо уважно порівнювати вартість тих чи інших товарів. Не слід віддавати перевагу продукції з найнижчою ціною. Потрібно розуміти, що в цьому випадку великий ризик переплатити, намагаючись виправити невдалу обробку, ніж заощадити. Тандем "ціна-якість" абсолютно завжди вимагає детального вивчення та пильної уваги.

Обов'язково розпишіть існуючий бюджет. Планування – запорука успіху. Так ви точно не витратите зайві кошти і не використовуєте надмірну кількість будівельних матеріалів .

Цінні поради


Насамперед слід намітити конкретний план дій. Найкраще записувати інформацію в блокнот. Обов'язково позначте площу кожного приміщення, вкажіть зони відпочинку та активності (якщо йдеться про ремонт у житлових кімнатах). Все це стане в нагоді на етапі придбання необхідних товарів.


Вирушаючи в магазин за покупками матеріалів, озброїться наступними порадами

  1. Намагайтеся вибирати шпалери без необхідності вибору малюнка. Це не лише дозволяє заощадити час, а й гроші. Адже витрати матеріалу значно зменшуються. Проте краще не беріть шпалери на паперовій основі. Хоча їхня вартість привабливо низька. Паперові шпалери вимагають ідеально рівної поверхні стін, не відрізняються довговічністю та міцністю.
  2. Шпаклівка на підставі акрилу коштує дорожче. Якщо планується поклейка шпалер, купіть гіпсову. Цього цілком достатньо.
  3. Грунтовку та білу акрилову фарбу для стель можна спокійно вибрати серед продукції економ-сегменту. Тут сміливо обходимося без дорогих товарів.
  4. Вибираючи клей для шпалер, уважно вивчайте упаковку. Важливо дивитися не лише на ціну, а й на сумісність із тим чи іншим видом матеріалу.
  5. Комбінуйте матеріали, якщо хочете заощадити. Наприклад, при ремонті у ванній кімнаті допускається використання надзвичайно популярної плитки та бюджетного пластику або фотошпалер з лаковим покриттям .
  6. Краще не зупиняйтесь на найдешевших міжкімнатних дверях. Купуйте незабарвлену дерев'яну модель і займіться обробкою самостійно. Так ви одночасно заощадите та отримаєте якісний товар.
  7. Врахуйте, що іноді дорогий матеріал є більш економічним рішенням, ніж недорогий. Наприклад, однієї банки бюджетної фарби буває недостатньо для належної обробки того чи іншого приміщення. У той же час банки дорогої продукції вистачає з лишком. Її можна використати далі на аналогічній площі. Вся справа у конкретних характеристиках продукції.



Бажаючи зберегти власні кошти і не вийти за рамки бюджету, важливо знати, де придбати якісні матеріали за низькими цінами.

Цінне придбання у надійному інтернет-магазині


Інтернет-магазин Bena пропонує великий асортимент будівельних матеріалів на будь-який розмір гаманця. У каталозі є продукція від найкращих виробників за найприємнішими цінами.

Тут можна придбати товари, незамінні будь-якому етапі ремонту. На складі інтернет магазину Bena є все, що потрібно як для проведення бюджетного ремонту, так і для масштабного будівництва.

Власна служба здійснює доставку замовлень швидко та безпроблемно. Кожне відправлення проходить належну перевірку безпосередньо перед відправкою, щоб гарантовано залишилися задоволені.

Інтернет-магазин "Bena" – правильний вибір для тих, хто цінує якість та професійний підхід до справи. Ввічливі консультанти мають великий досвід роботи. Вони завжди можуть дати слушну пораду, що стосується доцільності придбання певної продукції з огляду на її призначення.

Зверніться до перевіреного інтернет-магазину та зробіть перше замовлення. Ви точно станете постійним покупцем мережі Bena і не захочете проміняти його на жоден інший магазин. Тому що саме тут можна заощаджувати на цінах, а не якість, при цьому додатково отримати економію часу на пошуках потрібних товарів.

Коментарі

Залишилися запитання?

Ми Вас проконсультуємо прямо зараз